Hjem2021-09-28T20:34:55+02:00

SISTE NYTT

Sortbelte Gradering 14.Juni 2020

OSU! Lund karateklubb har nå fått en ny svartbelte. Eline Skår Østrem gikk opp til 1.Dan i går, 14.juni 2020. Graderingen startet med kata, så kihon hvor utøveren må, i tillegg til å utføre, svare på tekniske spørsmål, etterfulgt av fysiske øvelser og 20 kamper [...]

juni 15th, 2020|Categories: Gradering|Tags: , , |0 Comments

TRENINGSTIDER

Hvorfor Karate?

Det ligger en livsfilosofi i karate som de fleste ville hatt veldig godt utbytte av å applisere i sitt eget liv. Karate er en fantastisk måte å trene både kropp og sinn for å møte livets mange vanskelige situasjoner. Det bygger karakter, gir bedre holdning og fokus. Ikke minst lærer man selvforsvar, noe som er en veldig styrkende og betryggende ferdighet å ha. Vi informerer alle våre elever om at det som læres her av selvforsvar og teknikker ikke er noe man skal bruke med mindre det er absolutt nødvendig. Selvsagt ønsker vi at ingen vil få behov for å bruke selvforsvar, men om det ikke er noen annen utvei, så må man kunne beskytte seg selv.

Les Mer

Kort om Klubben

Lund Karateklubb ble stiftet i 1989 av Shihan Kåre Haugland, og har siden da vært et sted hvor folk kan samles for å utfordre og forbedre seg selv. I 2004 ble lederstillingen gitt videre til Sensei Ingmar Omdal, som har hatt ansvaret for klubben siden. Vi holder til og trener i gymsalen på Lund Ungdomsskole på Moi, og er i dag en blid og god gjeng på 35 medlemmer som praktiserer Kyokushinkai Karate.

Les Mer